Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 9 april 2015

Jobbig tvättdag...

Min eftermiddag i tvättstugan blev verkligen inte som jag tänkt mig. Jag har genom åren fått tvätta kläder på alla möjliga sätt (läs mer om det här ) och nuförtiden är det en tvättstuga i mitt hus som gäller. Den värsta perioden när det gälller tvättandet var åren i England när jag fick tvätta mina saker på offentliga tvättomater och inte hade någon som helst koll på vilka andra som var där samtidigt som jag. Därför uppskatttar jag VERKLIGEN att numera kunna boka en tvätt-tid och sedan ha tvättstugan för mig själv den tiden.
Så var det tyvärr inte idag. När jag kom ner till tvättstugan stod alla dörrar på vid gavel - jag föredrar att ha dörrarna stängda omkring mig i tvättstugan - och ett par karlar höll på att dra kablar mm i tvättstugan! Alltså var det omöjligt för mig att ha lugn och ro där och jag kände direkt hur stressad jag blev av att ha dessa främmande karlar omkring mig. Eftersom jag kämpar med social fobi så är det riktig tufft för mig att vara i sådana situationer. Även om karlarna var artiga och måna om att inte vara i vägen så kändes det jättejobbigt. Magvärken och spänningen i kroppen kom som ett brev på posten och varje gång jag gick ner så visste jag inte var karlarna skulle vara någonstans. Och inte kunde jag ta med Alfahanen som stöd och skydd heller eftersom hundar inte får vara i tvättstugan...
Jag var så glad när jag var klar med tvätten och slapp gå ner till tvättstugan igen. Nu är jag dock jättetrött så jag känner hur jobbig dagen var för mig, både genom den mentala stressen och med magvärken som jag hade hela dagen.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!