Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 20 april 2015

Födelsedagspresenter!

Det har varit så fullt upp den senaste tiden att det har varit svårt att orka hitta inspiration till blogginlägg. Och jag som brukar älska att läsa andras bloggar har inte orkat med det heller... Idag börjar jag känna mig utvilad igen så nu har jag läst ikapp mina favoritbloggar, men min inspiration till min egen blogg tryter fortfarande...
Medan jag väntar på att inspirationen ska infinna sig igen så tänkte jag visa vad jag gav min underbara syster som fyllde 40 år i helgen. Jag broderade den här tavlan till henne:

Magical Unicorn designad av Joan Elliott

Närbild på glittertrådar och pärlor...
 
Det är nog mitt mest komplicerade broderi hittills eftersom man broderar med både glittertrådar och små pärlor, och det tog mig runt 200 timmar att göra.

Min goda vän, Bästa T, fyllde också år i helgen och till henne sydde och broderade jag den här väskan:

 
Hon har precis som mig massor av garner liggande som väntar på att vi ska få lite handarbetsinspiration, så då tänkte jag att det kunde vara perfekt med (ytterligare) en färgglad stor väska till handarbetsförvaring. För att göra den lite roligare så sydde jag på ett litet handarbetsinpirerat korsstygnsprojekt.
 
 
Nu ser jag fram emot att handarbeta och brodera lite saker till mig själv igen...:)
 
Annie


5 kommentarer:

 1. Enhörningsbroderiet är helt sagolikt vackert! Vilket jobb!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad glad jag blir över ditt beröm:))

   Radera
 2. Ibland blir det så där, man hinner inte med varken att läsa eller skriva. Men det ska ju kännas bra när man gör det, inte som ett måste.
  Fina broderier!

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det så! Nu har ju jag bestämt mig för att försöka skriva varje dag eftersom det annars är lätt att dagarna bara går utan att man tar tag i det, men ibland är det kämpigt:)

  SvaraRadera
 4. Tavlan är jättefin! Nu ska jag bara hitta bästa stället att sätta upp den på:)

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!