Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 8 april 2015

Hundar bra, matte lite sämre...

Puss- och noskalas i soffan:)
 
Idag var hund-ordningen återställd i Våran Lilla Vrå:) Kaxmörten kunde återigen tolerera och umgås med den spralliga Solstrålen och de låg och sov brevid varandra i soffan:) Sköönt säger matte! Våran Lilla Vrå är ju inte en särskilt stor vrå, så det blir väldigt drygt när en hund inte vill ha att göra med en annan hund om ni förstår vad jag menar...
 
Solstrålen hoppas på godis...

Vi var ute ett tag på förmiddagen, men tyvärr så måste Alfahanen ha trampat snett för på eftermiddagen kunde han knappt stödja på ena benet, men med lite massage från mig och lite mera vila så verkar det bättre nu på kvällen, tack och lov. Men det blir nog lugna promenader i morgon.

Själv har jag inte mått så jättebra idag. Benen har värkt, magen har strulat och jag har känt mig väldigt trött och halvt illamående hela dagen. Jag skulle tro att det är en reaktion på de senaste dagarnas stress, så jag hoppas att lite lugn och ro till helgen kan lugna ner både kropp och själ. Men först måste jag ta mig igenom passet i tvättstugan imorgon... SUCK!

Annie

1 kommentar:

  1. Vad jobbigt om de inte vill komma överens.. .skönt att de gör det nu!! :)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!