Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 22 april 2015

Fiskeminnen!

Jag var hemma hos syrran en sväng idag, och då kom äldsta syskonbarnet hem med  en nyfångad gädda! Snacka om att jag fick flashbacks till underbara fiskestunder i barndomen när pappa fiskade gädda och vi metade abborre. Och stunder när jag satt på bergsklipporna och tittade på när pappa rensade nyfångad fisk.
Den här gången var det syrran som fick rensa fisken...Snacka om att doften från gäddan fick både syrran och mig att drömma om båtlivet; det luktade så mycket skärgård och hav från den här fina fångsten. Alla barndomssomrar tillbringade vår familj nämligen på vår familjebåt så jag och syrran har väldigt många underbara barndomsminnen från båtlivet i skärgården. När andra barn fick åka utomlands eller till sommarstugan, så fick jag och syrran åka till båten istället med mamma och pappa och våran hund:)
Bättre barndom än så kan man inte önska sig:)

Annie

3 kommentarer:

  1. Jag blir nästan rörd när jag läser det du skrivit om fiske och båtlivet! Visst har vi många fina minnen från den tiden på båten och ute på sjön. Det var så naturligt för oss att åka till båten på helger och semester mm. Jag gör en spaning i den aktuella loggboken (loggbok nr 5) och ser att vi totalt har varit ute i ca 1640 nätter totalt. Ett stort antal är från den period du refererar till i din blogg!

    SvaraRadera
  2. Kram pappa! Tack för att du och mamma gav oss en sådan fin barndom!

    SvaraRadera
  3. Över 4 års båtåkande... Ann-Cari är verkligen en kär medlem av familjen!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!