Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 27 april 2019

Virkade presenter

Jag och Kaxmörten var på filmdate igår, och eftersom både bästa T och hennes mamma hade fyllt år så hade jag med mig handgjorda presenter till dem.
T:s mamma fick en virkad sommarduk.


Hon tycker om blommor så jag försökte använda färger som får en att tänka på sommarängar och sommarblommor. Mönstret heter ROSEBUD MANDALA.

Till T hade jag virkat en halsdukssjal efter ett mönster som heter UNITY SHAWL. T såg en sådan sjal som jag virkade på tidigare och ville ha en egen så det var bara att virka en till😊.


Jag har använt det ljuvligt gosiga och melerade garnet Scheepjes Wanderlust.


Och självklart blev det två tjusiga tofsar också. Efter att jag läste den utmärkta beskrivningen på HUR MAN GÖR EN TOFS på det enklaste sättet så är det numera mycket roligare att addera tofsar till mina virkade alster.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!