Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 1 april 2019

Äntligen!


Det här var jag idag. Min nya virkprojekt i handen (VÅRKÄNSLOR CAL designad av Charlotta Wadman ), hundarna bredvid mig i soffan, en virkad filt på benen och ishockey på tvn😀.
Det var helt enkelt en riktigt bra dag, och det var länge sedan jag hade den känslan...


Självklart hann jag klart första delen på virkningen. Jag vet inte riktigt hur den kommer att se ut, men jag vet att det blir en löpare och att den kommer att ha en 'gammaldags trasmatta-vibe'. Det kommer att blir riktigt bra, och tack och lov behöver jag bara vänta till onsdag då nästa mönsterdel publiceras på nätet.
Ni blir säkert inte förvånade om jag säger att medan jag väntar på nästa del så har jag börjat virka på en påskvariant och ännu en till i vårfärger. Detta är ju också ett perfekt virkprojekt för restgarner!

Annie

2 kommentarer:

 1. Vilken mysig blogg du har! :)

  /Från en hundälskare till en annan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla <3! Kul att du hittade hit:=D

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!