Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 26 april 2019

Så sorgligt...

Ikväll föll många tårar när jag läste UNDERBARA CLARAS BLOGG där hon med stor sorg i hjärtat berättade att deras fina lilla hund Melker blev jättedålig igår och fick somna in. Det gick rakt in i mitt känsliga hjärta och tårarna bara rann. Efter att vi fick ta farväl av min systers trogna vän Vicky och med den överhängande oron för Alfahanen så ligger känslorna och tårarna konstant nära ytan.

Och jag var inte den enda som blev ledsen när jag läste inlägget. Kärleken till våra hundar och andra husdjur påverkar alla oss som har någon erfarenhet av det, och över 250 människor har hittills kommenterat det och beklagat deras sorg. Hoppas hon finner lite tröst i det. Och när jag läste kommentarerna - och grät ännu mer - så var det många fina och tänkvärda ord som skrevs om kärleken till våra djur och sorgen vi måste gå igenom när vi tvingas säga adjö till våra bästa vänner.
Så fruktansvärt sorgligt💔.


Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!