Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 26 april 2019

Så sorgligt...

Ikväll föll många tårar när jag läste UNDERBARA CLARAS BLOGG där hon med stor sorg i hjärtat berättade att deras fina lilla hund Melker blev jättedålig igår och fick somna in. Det gick rakt in i mitt känsliga hjärta och tårarna bara rann. Efter att vi fick ta farväl av min systers trogna vän Vicky och med den överhängande oron för Alfahanen så ligger känslorna och tårarna konstant nära ytan.

Och jag var inte den enda som blev ledsen när jag läste inlägget. Kärleken till våra hundar och andra husdjur påverkar alla oss som har någon erfarenhet av det, och över 250 människor har hittills kommenterat det och beklagat deras sorg. Hoppas hon finner lite tröst i det. Och när jag läste kommentarerna - och grät ännu mer - så var det många fina och tänkvärda ord som skrevs om kärleken till våra djur och sorgen vi måste gå igenom när vi tvingas säga adjö till våra bästa vänner.
Så fruktansvärt sorgligt💔.


Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!