Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 12 april 2019

Njuter av min nya tv!

Idag har jag njutit av att ha en tv igen och efter en tur till hundgården med Kaxmörten och Solstrålen så slog jag mig ner i soffan med en virkning och tittade på min nya fina, stora tv-skärm😀


Medan jag har virkat så har hundarna legat nära i soffan och myst.


Det är så skönt att kunna läsa mina virkmönster på datorn igen så jag har virkat på en hel del.


Jag har virkat ikapp min påskduk så nu väntar jag bara på den sista delen av Vårkänslor CAL imorgon så att jag kan göra klart duken. Det känns sorgligt att vi redan är framme vid sista delen; jag har verkligen uppskattat spänningen av att se hur nästa del av mönstret ser ut:)
Faktum är att det har blivit ännu lättare för mig att virka framför tvn nu; tv-skärmen är så mycket större och har kommit högre upp så jag kan lättare skifta uppmärksamhet mellan handarbetet och tvn😊.

Nu har Stanley Cup-slutspelet äntligen börjat och om en dryg timme spelar Washington Capitals och Nicklas Bäckström sin första match i första rundan mot Carolina Hurricanes. Capitals är definitivt favoriter, men som jag har lärt mig under åren så betyder det inte särskilt mycket. Jag är så sugen på att vara uppe under natten och titta på matchen 'live', men jag tror inte att jag kommer att orka. Speciellt med tanke på att jag har lite förkylningskänningar.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!