Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 30 april 2019

Min älskade Alfahane, eller TYSON som han egentligen heter, börjar bli riktigt dålig. Imorgon fyller min fina systerson Simon 18 år så förhoppningsvis kan Tyson få en sista stund hos syrran med hela sin familj imorgon innan han får resa till regnbågsbron och vänta på mig.
Jag kommer inte att skriva så mycket på bloggen de närmaste dagarna för det finns så mycket sorg och smärta inombords att jag just nu inte orkar skriva så mycket vettigt. Jag har fullt sjå att hålla ihop mig själv utan att gå i tusen bitar...


De här sista dagarna vill han bara ligga på balkongen; det verkar vara där som han kan koppla av bäst och känner sig som mest bekväm trots att kroppen börjar ge upp.


Igår tog jag bort den vissna granen och ljusslingorna på balkongen så nu finns det i alla fall plats för honom att bre ut sig. Och de andra två ligger/sitter där med honom då och då.


Jag försöker supa in stunder som denna och kapsla in i mitt hjärta... hur många gånger har jag inte med värme i hjärtat sett de här två bästa vännerna sitta/ligga tillsammans ute på balkongen och mysa❤.


Nu har solen gått ner och temperaturen sjunker, så jag har fått sätta på mig dubbla fleecetröjor och jag måste nog hämta en filt eller två...


Men behöver Tyson ligga ute  på balkongen för att må så bra det går de här sista dagarna så måste han få göra det i den mån det går.
Tack och lov har jag Kaxmörten och Solstrålen som mestadels håller mig sällskap på soffan och som kommer att hålla mig sällskap de närmaste dagarna när hjärtat brister❤.


1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!