Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 16 april 2019

Game no. 3...

Hela måndagen har jag tvättat och städat och klippt klorna på pälsklingarna.


Vädret börjar bli bättre så hundarna var ute på balkongen några gånger under dagen.


Nu är klockan 01.30 och jag sitter och tittar på Washingtons tredje match mot Carolina i första rundan. De leder serien med 2-0 och nu ska de försöka vinna på bortaplan också. Efter halva första perioden ligger de under med 0-1 men Bäckis och de andra spelarna har ändå börjat bra så jag har förhoppningar på att Capitals kan vända matchen. Dock är de amerikanska kommentatorerna på Carolinas sida (varje NHL-lag har 'egna' tv-kommentatorer på den egna arenan) så kommenteringen är väldigt partisk den här gången och ganska irriterande att lyssna på om man håller på Capitals😡.
Jag skulle vilja vara uppe och titta på hela den här matchen men jag är inte säker på att jag orkar; jag blir alltid så trött när jag har tvättat och städat under dagen.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!