Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 21 april 2019

Ni anar inte...

...vad lättad jag är!!! Washington vann match 5 mot Carolina med hela 6-0 och spelade återigen riktigt bra. De amerikanska kommentatorerna konstaterade att de spelade som 'Stanley Cup Champions' och det var en fröjd att höra de orden! Matchen började med att Bäckström återigen gjorde mål, och jag har nog aldrig sett honom vara så produktiv i ett slutspel. Faktum är att jag blev så lättad över deras vinst att jag nästan började gråta... Ja, jag vet att jag är knäpp...men jag älskar verkligen det här ishockeylaget med Bäckis och Ovechkin och jag vill så gärna att de ska gå långt i år också!!!

Nu är det match 6 på bortaplan i morgon natt och jag hoppas, hoppas att laget kan ta sig i kragen och vinna på bortaplan också. Förra året spelade de nästan bättre på bortaplan under slutspelet och det behövs verkligen att de gör det i år också om det ska gå bra.
Det är obegripligt för mig hur man kan tycka att ishockey är tråkigt; här tycker till och med hundarna det är roligt med ishockey när matte tjuter högt under matcherna😀!

Annie

1 kommentar:

  1. Kul att det gick bra i den matchen. Jag tycker att ishockey är kul typ om Sverige är i OS-final, men annars tittar jag sällan. Jo, om det går bra för HV71, kanske!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!