Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 23 november 2018

Underbara nyheter!


Idag var det återbesök hos veterinären med Alfahanen, och om jag var orolig och spänd innan så mådde jag desto bättre efteråt!
Hon undersökte honom igen och konstaterade att han har svarat jättebra på medicinen och mår så pass bra att han för tillfället kan få fortsätta att njuta av sitt pensionärsliv med mig på obestämd tid! Jag behövde inte boka in ett sista farväl just nu och förhoppningsvis kan vi ha några månader till  - eller mer - tillsammans💕.
Jag hade inte kunnat föreställa mig sådana goda nyheter efter vårt förra besök för två veckor sedan,
 så just nu känner jag mig så lättad och glad. Och helt plötsligt har jag en massa julglädje och energi inombords och ser fram emot julen på riktigt.
Snacka om att världens bästa julklapp kom tidigt i år!

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!