Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 26 november 2018

Sleeping beauty😍





Nu är det bara sex dagar kvar till Adventsfikat så jag har idag försökt att börja göra i ordning här hemma så gott det går så att alla gäster ska få plats på söndag och julpynta klart så att det ska vara julmysigt till första advent.
Tyvärr märks det alltid extra mycket den här tiden hur dåligt med plats man har när man ska försöka få ordning på 40kvm. Jag vill ju helst slippa ha kassar med tvätt stående, eller påsar med pågående handarbeten överallt. För att inte tala om hundarnas leksaker eller hundbäddar (som jag har extra många av nuförtiden för att Alfahanen med sina svaga leder ska ha sköna liggplatser överallt...)

För att tala om hundbäddar och Alfahanen så låg han och sov nu på kvällen med huvudet på en konstgjord fäll och det såg så himla mysigt ut😍. Jag var ju bara tvungen att ta några kort och pussa lite extra på honom❤.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!