Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 9 november 2017

Väldoft!!!

Jag ÄLSKAR hyacinter, och framför allt älskar jag deras doft!!!
Därför var glädjen stor när jag kunde köpa några hyacinter på IKEA häromdagen. Jag handlar dem alltid där; det är definitivt det billigaste stället att köpa hyacinter. Nu hade de bara vita och rosa, och jag föredrar de blå för den ljuvliga doftens skull (blåa hyacinter doftar mest), men några vita hyacintlökar fick så klart följa med mig hem.


Och nu har de slagit ut och det luktar ljuvligt!!! Helst skulle jag vilja sitta med näsan mot blommorna hela tiden, men det är ju lite knöligt😉.
Men jag har i alla fall flyttat blommorna så nära mig som jag kan för att kunna ta mig en sniff då och då...Sååååå underbart!!!
Ännu en bra anledning att älska julen😊.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!