Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 23 november 2017

Regnig dag i köket...

Nu har den underbara snön försvunnit - för tillfället hoppas jag - och ersatts av regn, blöt gegga på marken och en mörk grå himmel... Mindre roligt att gå promenader med hundarna i det här vädret kan jag meddela...😞

Jag har spenderat större delen av dagen i köket där jag har bakat två drömrullar (chokladrulltårta med smörkräm) och skurna pepparkakor. Sedan har jag gjort mera musli och lagat ett antal portioner av syrrans goda kyckling i tacosås.

Nu är det lite virkning som gäller innan sängen kallar...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!