Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 5 november 2017

Mormor fyller 90 år!

Egentligen fyller mormor 90 år på tisdag, men eftersom det är mitt i veckan och syrrans familj går i skola och jobbar så passade det bra att vi åkte till mormor idag istället och firade henne❤!

Jag hade bakat en låda biskvier till henne (som många andra i min familj så älskar hon 'mina' biskvier) och så virkade jag en grytlapp till henne.


Tack och lov är mormor en sådan person som uppskattar handgjorda saker, och jag måste säga att trots att jag har virkat såååå många grytlappar, så är nog den här grytlappen den jag är mest nöjd med. Därför var jag stolt att kunna ge den till min älskade mormor. Om jag känner henne rätt så kommer den att hänga på en krok i hennes kök och beundras men aldrig användas😊.

Här sitter älskade mormor och öppnar sina presenter❤.


Min fina pappa och hans fru Monika kom också och det blev en glad överraskning för mormor.



Mamma och pappa har ju varit skilda nu i drygt 20 (!) år, men pappa har ju känt mormor i nästan 50 år så han ville så klart komma och gratulera på mormors speciella dag.

Jag hade med mig Solstrålen på dagens utflykt, men han fick vara i mammas bil medan vi var inne hos mormor. Han är alldeles för vild för att ha omkring mormor och dessutom skulle hundar bara vara i vägen vid ett sådant här tillfälle. Men Solstrålen älskar att ligga i sin mysiga bur och koppla av, och tack vare de spännande promenaderna vi gick där mormor bor så gick det ingen nöd på honom.

Det gick ingen nöd på Alfahanen och Solstrålen heller. De spenderade dagen hos Bästa T och blev totalt bortskämda...!


Nu kommer vi alla att sova riktigt gott!
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!