Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 29 november 2017

Snö och julgran...

De senaste dagarna har vi haft gräsligt väder😒! Några grader över nollan och piskande regn och mörkt inne dygnet runt. Men nu på eftermiddagen när jag och Kaxmörten var hos bästa T på filmdate så började det helt plötsligt att snöa, och det kom sådana där gigantiska snöflingor som är helt magiska att titta på...


Marken blev snötäckt men tyvärr bara en liten stund...innan regnet kom tillbaka och förvandlade marken till 5 cm slask istället 😒.

Senare på kvällen gick jag en promenad med hundarna och såg att granen i vårat centrum hade kommit på plats.


Tyvärr är de inte mycket för att juldekorera på orten där jag bor och granen är väl ingen höjdare direkt; man ser lätt skillnaden på de som sätter upp en julgran för julkärleken och julstämningens skull och de som sätter upp en julgran för att man måste...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!