Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 22 november 2017

Trötta sötnosar!

Som ni kanske har märkt sedan tidigare så ÄLSKAR jag att ta bilder på hundarna när de sover💤💤💤! Det är ju så otroligt gulligt att se hur de kurrar ihop sig, eller ligger och vräker sig någonstans eller kryper in under en filt❤.

Dagens sömniga bilder är dels på Solstrålen som följde med mig och mamma och handlade, vilket innebar att han satt i bilen ett antal timmar och var ganska trött när vi kom hem. Då var det skönt att kurra ihop sig i soffan en stund...


...för att sedan sträcka ut sig ordentligt.


Kaxmörten valde att hålla mig sällskap i köket, och efter ett tag så blev han nog less på att hålla koll på mig för han kröp in under filten...


...och sov riktigt gott😊!


Nu ska jag virka en stund och titta på Hela Sverige Bakar och sedan väcka hundarna för en kvällspromenad innan jag också får sova gott.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!