Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 2 november 2015

(L)juvlig korsstygnstidning!!!

Den senaste tiden har jag börjat inse att jag måste ändra mina rutiner när det gäller bloggningen. Jag har haft som vana att skriva de flesta inlägg på kvällárna innan hundarnas kvällspromenad. Det känns som ett bra sätt att sammanfatta dagen. Men den här tiden på året har jag så fullt upp på dagarna med julpyssel och julklappsproduktion och julbak och julstädning mm mm, att när kvällen kommer är jag HELT slut, i alla fall i hjärnkontoret, vilket har inneburit att jag har ibland bara suttit och stirrat på datorskärmen och inte haft EN ANING om vad jag ska skriva för att jag är så himla trött!!!

Så nu ska jag försöka ändra mina rutiner och skriva tidigare på kvällen när jag fortfarande kan koppla ihop meningar i skallen... Vi får se hur det går; jag brukar ha som mest att göra på eftermiddagen/tidig kväll så det krävs lite omplanering av mig...:)

Nog om den saken. Idag fick jag hem en engelsk korsstygnstidning som jag har suktat efter och beställde till mig själv som en tidig julklapp! Den har massor av underbara mönster och får mig att önska att jag hade dygn som är 48 timmar långa där jag kan brodera fina julbroderier till mig själv under ena halvan av dygnet och göra julklappar till andra på den andra halvan av dygnet...! Självklart vill ni väl se lite bilder på vad jag menar?!

Ooohh vad mysigt!! Det är inte mycket som slår känslan av en ny
korsstygnstidning i mina händer!

Det medföljer alltid en gratis gåva och den här gången är det material till en
liten julbrosch:)

Det här är HELT KLART min favoritdesign i tidningen - jag vill såå gärna skaffa
alla trådfärger och börja brodera!!! Trots att jag redan har 25 projekt på gång...!

Som hundälskare blir jag förstås charmad av dessa motiv:)
Hur sött är det inte med rosetter som öron:))

Ytterligare en mysig juldesign som jag blir sugen på
att brodera..:)
Åh vilket härligt nummer det här är; det är såå många saker som jag vill börja brodera på en gång! Men jag måste vara duktig och tålamodig och göra klart lite andra saker först...Tur att det är som syrran sade häromdagen: korsstygnstidningar är en investering och något som man kan spara och ta fram senare. Den här tidningen kommer definitivt bli använd framöver:)))

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!