Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 15 november 2015

Soffläge...

Just nu har hundarna och jag en underbar helg:) Vilan har verkligen gjort susen för min trötthet och just nu har jag massor av planer för morgondagen och resten av veckan. Det är bara att hoppas att jag känner likadant när jag vaknar imorgon:) Jag har också bestämt att under veckorna fram till jul MÅSTE jag verkligen prioritera live vintersport på tv (om man kan göra det mer än jag normalt sett redan gör...), hur mycket jag än har att göra innan jul. Det är ju fullt upp för mig runt julen, men i år känns det som om jag har lite mindre energi att hushålla med... Det har ju hänt att jag har spelat in skidåkningen för att jag har haft för mycket att göra med julmat och julbak mm, men jag känner verkligen hur underbart det har varit att ta det lugnt i soffan, handarbetat och tittat på skidåkning den här helgen så det måste jag unna mig!! Det är målet i alla fall - innan verkligheten kommer ikapp mig....

Det är inte bara jag som har njutit av soffläget:)
Idag under skidsändningarna på tvn så lade Alfahanen beslag på den ena sidan av soffan...

 
...medan vi andra tre fick trängas på 'min' sida.
Solstrålen låg vid mina fötter...


...medan Kaxmörten trängde ner sig vid sidan av mig under mina ben...!


Annars är det här också en vanlig syn här i Våran Lilla Vrå dessa tider när alla vill ligga och mysa i soffan...

Känn dig utstirrad, matte!

Kaxmörten stirrar uppfodrande på mig och kräver att jag hittar en plats till honom i soffan där han kan kurra ihop sig..:) Om inte jag ordnar en plats så ser han till att finna en själv - men det känner ni ju redan till vad det kan leda till:=)

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!