Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 21 november 2015

En lördag i november...

Idag har jag försökt att ta det lite lugnare och vila min kropp. Jag har tittat på Vinterstudion och pysslat med julklappar och på kvällen lagade jag en stor sats curry. Den som verkligen har varit missnöjd idag är Solstrålen. Kombinationen av att jag har handarbetat mycket (och varit tråkig enligt honom) och att han har varit rastlös - trots lite lek i hundgården - har gjort att han har haft svårt att koppla av...Det har blivit mycket vankande och stirrande på mig och nosande på ställen där en liten hundnos inte borde vara. Det märks att han liksom 'letar' efter något att göra... Han har fått små tuggben under dagen och har hållt på med aktiveringsleksaker, men idag önskar jag verkligen att jag hade haft något stort, maffigt och riktigt gott tuggben som han hade kunnat hålla på med i ett antal timmar. Det skulle han ha behövt.

Nu ska jag bara försöka komma i säng ikväll lite tidigare än vad jag gjorde igår...Det är svårt att koppla av den här tiden på året, och frasen '...jag ska bara...' passar in på mig rätt bra just nu, även när det börjar bli sent på kvällen. Det är mycket som ska hinnas med innan nästa söndag...:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!