Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 13 november 2015

Nu har jag...

...officiellt påbörjat min time-out helg! Men jag har inte suttit ner och vilat så mycket... Jag kände nämligen att det behövdes en ordentlig städning här hemma efter allt grus och smuts som tre hundar drar in varje dag. Speciellt när vädret har varit så blött och fuktigt som den senaste tiden.
Och när jag väl börjar städa så blir det ju lite extra städning av vissa områden i Våran Lilla Vrå som måste städas upp och ses över innan Adventsfikat..!
Men jag tröstar mig med att jag kommer att kunna koppla av bättre i helgen när hemmet är städat, och det är sådant som ändå behöver göras inom den närmaste tiden:)

Men jag har redan planerat vilka handarbeten jag ska hålla på med i helgen, och imorgon är det längdskidor på tvn för första gången den här säsongen:) Såå härligt!!
Vintersäsongen är officiellt här!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!