Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 26 december 2014

Tom...

Trots mina goda föresatser att försöka skriva varje dag så har det blivit lite sporadiskt med inlägg här på bloggen den sista tiden. Fram till julafton har jag haft FULLT UPP med alla underbara juliga saker jag ville hinna med, som att göra klart alla julklappar och göra julgodis och städa och titta på julfilmer mm mm.

Men nu när den underbara julaftonen har passerat så är jag alldeles TOM inombords och fylld av sorg att julen är över... Den bästa dagen på året har precis varit, och jag har 363 dagar att ta mig igenom innan nästa julafton... Jag har sagt det förut och jag säger det igen; jag är en vintermänniska som älskar Julen, snö och vintersporter. Även om snön och vintersporterna fortfarande finns kvar så känns det tomt. Dessutom så körde jag på så intensivt upp till julaftonen att jag är alldeles slut nu; både psykiskt och fysiskt...

Bara tanken på att skriva något känns riktigt jobbigt, eftersom det inte finns den minsta lust eller inspiration inombords. Men jag ska försöka ta mig i kragen och börja skriva på bloggen igen, även om inspirationen tryter. Jag ska försöka se fram emot vintersporterna på tvn den närmaste tiden, såsom VM i längdskidor, skidskytte och alpint, samt Tour de Ski och Junior-VM i ishockey som tack och lov börjar i dag. Men det är svårt; livet känns så TOMT och innehållslöst just nu... Jag antar att det är sådana här perioder som det känns mera märkbart att jag lever ensam utan barn och man...Men tack och lov är jag inte helt ensam på tv-soffan tack vare mina älskade fyrbenta följeslagare.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!