Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 28 december 2014

Det kom en vän...

Idag kom en av mina bästa vänner förbi och tog med mig ut på umgänge och shopping (för hennes del i alla fall). Trots att jag inte hade någon lust egentligen, så var det trevligt att komma ut och snacka lite skit med en god vän och få gnälla på livet i allmänhet. Det kändes lite lättare när jag kom hem i alla fall:) Och hundarnas glädje när jag klev in genom ytterdörren när jag kom hem värmde som alltid upp mitt hjärta:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!