Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 4 december 2014

Den jobbiga perioden

De senaste dagarna har mensen ställt till det för mig; jag har haft jobbig magvärk och känt mig väldigt lättirriterad. Julkänslorna har förvandlats till stress och frustration över tidsbrist och diverse begränsningar. Tålamodet med hundarna tryter, speciellt eftersom de är fulla av könshormoner då deras tjejkompisar löper och därför inte lyssnar ett skvatt på mig på promenaderna utan går med nosarna i backen hela tiden. Ikväll kände jag att jag var bara tvungen att lägga bort alla måsten och alla tankar på allt jag vill göra nu i december, och bara handarbeta och titta på tv och ta det lugnt. Hoppas att mina hormoner lugnar ner sig de närmaste dagarna så att jag återígen kan fokusera på allt roligt som händer i december.

Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!