Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 31 december 2014

Livets gång

Ikväll har jag lagt in lite bilder på julbloggen på några av mina fina julklappar jag fick i julas. Jag läste också några andra julbloggar och fylldes av sorg att julbloggssäsongen i princip är slut. Jag kommer att sakna mina nya underbara julbloggsvänner, och jag kommer att undra hur det går för dem? Kommer de att återkomma hösten 2015? Det är märkligt att man följer andra julbloggare så intensivt en period och sedan...ingenting. Väldigt märkligt och också sorgligt. Jag har ju aldrig upplevt den här typen av socialt umgänge förut så det här är en helt ny upplevelse för mig. Men jag har aldrig varit så starkt medveten om hur människor kommer och går i ens liv...!
Det är bara att hålla tummarna för att mina nya vänner dyker upp igen när hösten 2015 kommer... Och ni - alla tre stycken - som följer mig behöver ju inte vara oroliga; jag kommer att fortsätta svamla på om mitt liv här framöver...haha!

Annie

5 kommentarer:

 1. Ja, jag för min del gillar lite svammel i vardagen:)

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag gillar verkligen din blogg och läser den dagligen! Det gäller förstås också julbloggen men där blir det väl av naturliga skäl lite lugnare i väntan på nästa jul :-) Idag är det nyårsafton och 2015 står för dörren! Vi kommer att vara hemma i kväll, Monica är med Louise och en väninna till ca 21-tiden, därefter blir vi hemma och väntar in 12-slaget mm.

  SvaraRadera
 3. Jag hoppar hit från julbloggen så vi kan fortsätta "umgås" =)

  SvaraRadera
 4. Jag håller med om att gemensapen i julbloggsvärlden är fantastisk, när jag själv känner mig tveksam till vad jag har kvar att skriva om tänker jag på hur besviken jag skulle bli om ni andra försvinner så jag lär nog återkomma.

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!