Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 8 december 2014

Granen dricker och jag bakar!


Idag har jag bakat lussebullar, pepparkakor och vörtbröd. Syrran har bett om två påsar av mina supergoda lussebullar till Lucia så det var dags att fylla på i frysen. Sedan ville jag baka några stora pepparkakshjärtan som jag kan dekorera med glasyr och hänga upp i vardagsrumsfönstret. Vörtbrödet ska vi ha på lilla julafton (den 20:e december när vi firar jul med pappa och hans fru).
Jag kan också rapportera att min gran har börjat dricka vatten så jag har tagit bort nätet...

 
Jag valde medvetet en gran som är ganska smal, men jag hoppas att grenarna ska öppna upp sig lite mera innan jag börjar dekorera den imorgon.

Nu ska jag koppla av i soffan med bra tv och lite handarbete. En eller två nybakade lussebullar kommer nog också att slinka ner :)

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!