Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 13 september 2014

En liten broderad gåva

I veckan gjorde jag klart en present till en person som har betytt väldigt mycket för mig de senaste åren.


Det var första gången jag broderade med pärlor, och jag var lite orolig över det momentet men det hade jag inte behövt vara! Det var lättare än jag trodde, och det var mycket roligare än jag trodde! Jag kommer definitivt använda pärlor igen när jag broderar, den saken är klar:)

Ha det bra,
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Jo, pärlorna gav det lilla extra och en till dimension till ditt fina arbete:) kul att utvecklas i sitt skapande!

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blev med pärlorna. Min mormor brukar också göra pärlbroderier och jag har fått julklockor och julkulor dekorerade med pärlor.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!