Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 16 september 2014

Pappersmagi!

 

Idag har jag gjort egna julkort (läs mera på min julblogg)! Det var så himla roligt, speciellt efter att jag upptäckte hur roligt det är att klippa med en mönstersax! Kanterna på papprena jag klippte blev så himla fina bara med några klipp... klipp... klipp - magi! Jag längtar tills jag kan sätta mig igen och pyssla med mina julkort. Det här året hoppas jag kunna delta i ett julkortsswap, så jag behöver nog minst 25 julkort..! Men det blir inte något problem så länge jag har min magiska mönstersax...klipp, klipp, klipp:D

Ha det bra,
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Vad fina! Jag skyndar mig in på julbloggarna och hoppas på att få se mer bilder:)

    SvaraRadera
  2. Ja, jag är riktigt nöjd faktiskt!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!