Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 23 september 2014

Tomt inombords

Jag hade planerar en massa julpyssel idag, men en naggande huvudvärk satte stopp för det... Jag prövade att sätta mig ner framför allt pysselmaterial och väntade på den juliga inspirationen, men hjärnan var död idag. Det hände absolut ingenting inombords; inga idéer, ingen lust att skapa, ingen inspiration, inget pysselsug... Tråkigt, men jag jag var tvungen att lyssna på min kropp/hjärna. Hade jag försökt få ihop något oinspirerat hade jag bara varit missnöjd med det imorgon, så jag hoppas att jag vaknar imorgon huvudvärksfri och full av pyssellust igen:)
Nu ser jag fram emot att gå och lägga mig och få sova gott:)


Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!