Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 21 september 2014

Pysselsöndag!

Just nu är det mycket julpyssel i Våran Lilla Vrå:) Hela eftermiddagen har jag suttit och pysslat med papper för att göra julkort och juletiketter och små julklappar. Jag har inte gjort så mycket papperspyssel förut men det är riktigt roligt. Jag har länge varit sugen på att pröva och de senaste åren har jag sakta men säkert samlat på mig olika hjälpmedel också, som mönstersaxar, stämplar och stämpeldynor, fina julmönstrade papper och julklistermärken, dekorationspärlor mm. Nu har jag äntligen kommit igång att använda dem, och med hjälp av alla de sakerna så kan till och med jag göra julkort som ser helt ok ut!

 Idag gjorde jag bland annat dessa två julkort som jag är riktigt nöjd med:Nu önskar jag bara att dygnet hade flera timmar så att jag har tid att sitta och pyssla så mycket jag vill, OCH julbaka allt gott till jul, OCH göra julklappar, OCH titta på julfilmer, OCH städa.... Ja, ni förstår vad jag menar...!

Ha det bra,

Annie

3 kommentarer:

  1. (blev inte klar med kommentaren...) Ja jag är nöjd. Jag har sett mera bearbetade kort, men för min nivå så tycker jag de blev bra:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!