Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 21 september 2014

Pysselsöndag!

Just nu är det mycket julpyssel i Våran Lilla Vrå:) Hela eftermiddagen har jag suttit och pysslat med papper för att göra julkort och juletiketter och små julklappar. Jag har inte gjort så mycket papperspyssel förut men det är riktigt roligt. Jag har länge varit sugen på att pröva och de senaste åren har jag sakta men säkert samlat på mig olika hjälpmedel också, som mönstersaxar, stämplar och stämpeldynor, fina julmönstrade papper och julklistermärken, dekorationspärlor mm. Nu har jag äntligen kommit igång att använda dem, och med hjälp av alla de sakerna så kan till och med jag göra julkort som ser helt ok ut!

 Idag gjorde jag bland annat dessa två julkort som jag är riktigt nöjd med:Nu önskar jag bara att dygnet hade flera timmar så att jag har tid att sitta och pyssla så mycket jag vill, OCH julbaka allt gott till jul, OCH göra julklappar, OCH titta på julfilmer, OCH städa.... Ja, ni förstår vad jag menar...!

Ha det bra,

Annie

3 kommentarer:

  1. (blev inte klar med kommentaren...) Ja jag är nöjd. Jag har sett mera bearbetade kort, men för min nivå så tycker jag de blev bra:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!