Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 18 september 2014

Övernattning hos mamma

I natt sover jag och hundarna över hos min mamma eftersom hon opererade sitt knä i tisdags och kom hem från sjukhuset idag. Jag har lånat hennes dator, men jag kommer inte riktigt överens med den datorn så det blir bara ett kort inlägg från oss idag. Om någon undrar så mår mamma förhållandevis bra med tanke på vad hon har varit med om de senaste dagarna. Hon är trött men vid gott humör och är just nu relativt smärtfri.
Nu tackar vi för oss medan den här datorn fortfarande gör som jag vill...

Ha det bra,
 
Annie 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!