Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 12 september 2014

Städdag!

När det krisar sig med hundarna (eller mig för den delen) så blir det kaos här hemma. Och inte har jag någon annan som kan ta över och sköta all markservice när min förmåga tryter...

Så nu när alla hundar är hemma och på bättringsvägen och jag kan koppla av lite grann, så var det dags att ta hand om lite hushållsarbete idag. Det blev ett antal rundor till tvättstugan, lite klädsortering, dammsugning och allmänt småplockande. Jag har inte gjort klart allt hushållsarbete som behövs för att komma i ordning, men jag har i alla fall kommit en bit på vägen...

Kaxmörten är mycket gladare nu när han är hemma igen. Han trivdes inte alls på sjukhuset och saknade sin matte precis lika mycket som jag saknade honom! Han får medicin för magen och matsmältningen har inte kommit igång än, men han är pigg och får äta små portioner specialkost. Han njuter verkligen av att vara hemma igen och släpper mig inte ur sikte - precis som jag inte kan sluta att gosa med honom och tänka på hur glad jag är att han är hemma med oss igen:)


En lycklig Kaxmört tuggar på sina pipleksaker igen:)
Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!