Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 22 mars 2014

Bageri!

Idag är det bakning i Våran Lilla Vrå.
 
 
Systerdottern har beställt fika till ikväll.
 

Butterkaka ville hon ha så då måste ju moster ställa upp.

 
 
Jag passade på att baka lite solros/vallmobröd till mig själv.
 
 
Och nu är butterkakorna klara! Hoppas systerdotter blir nöjd. Jag behåller nog ena själv:)
 

Ha det bra!
Annie




 

5 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Vad gott det ser ut! Det måste vara trevligt och gott att ha eget bakat brödtill frukosten och alla andra tillfällen! Idag var jag till Dalarö med bilen och kollade läget! Det var lite "offseason"--lungt och "sömnigt"! Dessutom var jag till Åva förstås och "klappade" Ann-Cari! Idag har jag lämnat in kappellet för tvätt - det var sanslöst "mögelsvampsangripet" på insidan, för övrigt är det ok! Det skall bli skönt att slippa se mögelangreppen! I morgom blir det ett avkopplande kyrkbesök där jag inte behöver tjänstgöra! Klappa alla fyrbenta från mig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du har kommenterat! Min tanke är att jag ska försöka skriva lite varje varje dag så det alltid finns något nytt att läsa! Det låter härligt att vara ute vid båten..! Kram!

      Radera
  3. Det både ser gott ut och det var gott också:)

    SvaraRadera
  4. Kul att det var uppskattat! Kram!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!