Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 28 mars 2014

Bageriet har fredagsöppet!

Idag har vi varit hemma några timmar för att 1) matte ska baka och 2) hundarna ska få sova i sin soffa igen:) En kompis familj har beställt födelsedagsfika till helgen så det blev:                                                                    Marängsnittar,


 
Kolakakor
 

 
och Mandelformar.
 
Nu ska vi sätta oss i bilen igen för att åka till mamma igen. Det går sakta framåt för henne så vi kan kanske flytta hem igen imorgon. Jag måste säga att det ska bli skönt att sova i min egen säng igen:)
 
Ha en trevlig fredagskväll!
 
Annie
 

2 kommentarer:

  1. Vi skall till Vallentuna på en överraskningsfest så det blir ingen lördag framför TVn! Här i Stockholm har vi värsta sommarvädret. Det känns ju nästan som om man vill sjösätta direkt! Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  2. Jag har ju sett merparten av de "vrår" du beskriver så jag kan inte annat än hålla med dig. Nu har du ett fint hem med en skön balkong och fina omgivningar! Nu kommer kommer våren och då kan du promenera med dina två- och fyrbenta vänner! Här i Stockholm ser det ut att kunna bli en riktigt fin dag!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!