Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 24 mars 2014

Pipande leksaker!


Idag har jag och en kompis varit till vårat köpcentrum. Hon har fyra hundar och jag har tre hundar. Av någon konstig anledning så spenderade vi en stor del av tiden med att titta på saker åt hundarna. Trots att vi båda två har mycket begränsade ekonomier, trots att vi båda två redan har flera lådor fyllda med leksaker, filtar och tuggben till våra älsklingar och trots att hundarna har lagt beslag på större delen av våra respektive boenden..!

Vi tittade på varandra då och då och skrattade lite generat  över vårat behov av att köpa ännu flera saker till hundarna och skämma bort dem ännu lite mer. Men om ni var hemma hos mig när jag packade upp en pipande igelkott och en pipande ekorre, och såg glädjen lysa ur mina hundars ögon när de fångar sina nya leksaker (trots att de redan har minst 20 pipande saker) så skulle ni också förstå...Hundar lever i nuet och det är så härligt att se deras glädje och veta att de är lyckliga och har det bra. Då mår matte också bra och längtar redan till nästa gång hon kan köpa flera saker till sina fyrbenta älsklingar...


Ha en underbar dag,

Annie

2 kommentarer:

  1. Tänk om allt som behövdes för att vara lycklig var en pipande leksak:)

    SvaraRadera
  2. Eller hur?! Visst har jag varit duktig som lagt in bilder från internet helt på egen hand?!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!