Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 25 mars 2014

Korsstygn och vila

Idag har jag och hundarna tagit det ganska lugnt. På morgonen var vi i hundgården och tyvärr verkade Alfahannen trampa snett där, för han haltade på vägen hem så det är vila som gäller för honom...

För min egen del har jag fått en härlig korsstygnstidning i posten!


 
Kreativiteten flödar i hjärnan och lusten att börja brodera kommer krypande i fingrarna när man ser alla underbara mönster och bilder. Ännu bätttre är det ju att material följer med tidningen så att jag kan börja på en gång (utan att behöva börja den tidsödande proceduren att rota bland alla mina påsar och lådor och högar där jag normalt förvarar alla mina korstygnsgrejor)!
 

 
Faktum är att jag började på ett projekt på en gång som jag hoppas ska blir klart imorgon. Det är lite hemligt men jag hoppas kunna visa en bild på det en annan dag:) 
 
 
Ha det bra,
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Ska bli spännande att se:)

    SvaraRadera
  2. Hej på er alla i Er Lilla Vrå! Vilken härlig bild på Patch (tror jag det är)!
    Idag har vi körträning inför vår förestående körresa till Umeå! Vi har en spännande repertoar, bland annat ABBA (Waterloo och Fernando! P & K

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!