Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 31 mars 2014

Blandad kompott!

Idag har vi haft en trevlig dag. På förmiddagen gick vi till en hundgård där hundarna lekte med sina kompisar i en dryg timme-fast alfahanen tyckte det allra roligaste var när han fick syn på en ekorre:)).

Sedan var det dags för mig och Alfahanen att gå på filmdate. Jag och en god vän brukar träffas ibland och titta på film tillsammans. Jag brukar baka något gott och hon bidrar med frukt, och sedan sitter vi i hennes sköna soffa och kopplar av framför tvn. Hundarna ligger och sover och ibland handarbetar vi (om vi orkar). Det är verkligen en mysig stund som ger livet lite guldkant. Just nu håller vi på att titta igenom Sagan om Ringen Extended Version eftersom vi båda älskar Tolkien-filmerna.

Idag passade jag på att virka lite på en löpare som jag har haft på gång ett tag. Tanken är att jag ska få till en färgglad duk till mitt vardagsrumsbord, samtidigt som jag använder upp en del av mina restgarner.


 
Vi får väl se hur det går.

Nu ska jag titta på slutspelshockeyn på tv och fortsätta handarbeta.

Ha en bra kväll,

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!