Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 22 mars 2014

Bageri!

Idag är det bakning i Våran Lilla Vrå.
 
 
Systerdottern har beställt fika till ikväll.
 

Butterkaka ville hon ha så då måste ju moster ställa upp.

 
 
Jag passade på att baka lite solros/vallmobröd till mig själv.
 
 
Och nu är butterkakorna klara! Hoppas systerdotter blir nöjd. Jag behåller nog ena själv:)
 

Ha det bra!
Annie
 

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Vad gott det ser ut! Det måste vara trevligt och gott att ha eget bakat brödtill frukosten och alla andra tillfällen! Idag var jag till Dalarö med bilen och kollade läget! Det var lite "offseason"--lungt och "sömnigt"! Dessutom var jag till Åva förstås och "klappade" Ann-Cari! Idag har jag lämnat in kappellet för tvätt - det var sanslöst "mögelsvampsangripet" på insidan, för övrigt är det ok! Det skall bli skönt att slippa se mögelangreppen! I morgom blir det ett avkopplande kyrkbesök där jag inte behöver tjänstgöra! Klappa alla fyrbenta från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du har kommenterat! Min tanke är att jag ska försöka skriva lite varje varje dag så det alltid finns något nytt att läsa! Det låter härligt att vara ute vid båten..! Kram!

   Radera
 3. Det både ser gott ut och det var gott också:)

  SvaraRadera
 4. Kul att det var uppskattat! Kram!

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!