Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 29 mars 2014

TRÖTT!Nu är jag och mitt lilla gäng hemma igen. Jag hade tänkt skriva ett långt och trevligt inlägg ikväll men verkligheten kom ikapp mig. Jag är så himla trött och vill bara gå och lägga mig, så jag önskar alla mina (två?) läsare en GOD NATT och återkommer imorgon.

Kram

2 kommentarer:

 1. Tack för din fina kommentar hos mig :D Hoppas du får sova gott i natt. kram

  SvaraRadera
 2. Hej Annie
  Hoppas du vilat ut ordentligt. :D Nu förlorade vi ju en timma denna morgon så plötsligt känner i alla fall jag att nu får jag nog ta och rappa på med mina hussysslor så jag kan ta mig en lugn stund med virknålen och garnkorgen.
  Har ingen svensk version av Nordic Shawl ännu men många har frågat. Ska nog ta mig en stund, kanske i denna vecka, och översätta det hela till svenska. Så om du har tålamod att vänta så kommer det en svensk version. Annars är den engelska versionen relativt lätt att följa eftersom jag även har bilder inkluderat.

  Tack för att du tittade in hos mig. Ha det gott och om solen glimmar, njut.

  Hälsningar
  Annette
  My Rose Valley

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!