Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 24 september 2016

Fullpackad hundförmiddag:)

Idag - eller igår egentligen eftersom jag skriver detta sent efter att ha suttit och virkat länge på ett julprojekt till mig själv - så blev det en hektisk förmiddag med hundarna. Eftersom Kaxmörten inte är helt återställd än efter sin operation, och Alfahanen är lite stel efter att ha stukat ena benet, så var jag tvungen att dela upp promenaderna för att få det att gå ihop så att alla hundar skulle få vad de behövde..

Först gick jag ut med Solstrålen och Kaxmörten.


Det känns alltid väldigt ovant att vara ute och gå med enbart små hundar. Jag är ju liksom van vid att gå med stora hundar typ Schäfer, Leonberger eller Grand Danois. Dock är ju Kaxmörten en riktig tuffing så jag känner mig inte direkt otrygg.
 
Solstrålen var väldigt nöjd eftersom han fyndade en yogurtflaska som han gick och bar på. 


Han gillar ju att fynda saker längsefter vägen när vi går på promenader. Han har hittat allt möjligt genom åren; skor, vantar, glasspaket mm.


Han var väldigt stolt över den här yogurtflaskan och den fick följa med hela vägen hem till porten:)


Sedan var det Alfahanens tur...


 att gå på en promenad med sin bästa kompis.


När vi kom hem så tog jag ut Solstrålen igen, den här gången till hundgården där han kunde leka med en kompis i 45 minuter. Jag skulle iväg på eftermiddagen så jag behövde trötta ut Solstrålen lite extra så att han skulle sova gott (och stillsamt) medan jag var borta.

Jag måste säga att jag ser fram emot när alla hundarna mår bra igen så att vi kan återgå till våra vanliga rutiner på dagarna:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Du har fullt upp med alla promenader!

    SvaraRadera
  2. Ne, gud så söta bilderna var alltså! Och du får hälsa alla hundar från mig så får vi hoppas att jag kan komma och hälsa på snart också<3<3 Åh du får inte glömma att krama alla hundar från mig<3<3
    Kram Linnea

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!