Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 4 augusti 2020

Nära men inte FÖR nära...



Solstrålen är INTE en kelig hund. Han är väldigt beroende av sin flock men är fullkomligt nöjd med att vara nära utan att för den sakens skull gosa.
Ungefär en gång om dagen vill han sitta tätt intill mig i soffan, och då ska jag klia honom på bröstkorgen. 
Och någon gång om dagen vill han sitta i mitt knä en stund och då ska jag massera hans bakdel. Men sedan räcker det.
Försöker jag gosa något med honom utöver det så slingrar han sig som den värsta ormen för att komma loss...Då är matte väldigt jobbig.

Det är himla tur att matte har Kaxmörten att gosa med när hon är på goshumör...!

1 kommentar:

  1. Aw I love your beautiful dogs. How funny they each have their own personality. I love dogs so much. We had a dog that I think was from a puppy mill. He never really wanted love. Just to hide from the world under a blanket. Even on the hottest days.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!