Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 10 augusti 2020

Trött...

 


Jag har känt mig så trött den senaste tiden. Det har varit mycket med hundarna vilket har gjort mig orolig.

Jag är så beroende av att de mår bra för att jag själv ska kunna må bra. Kaxmörten verkar i alla fall hämta sig bra efter operationen och svullnaden har i princip försvunnit.

Igår var vi hos mamma på hennes kolonilott och jag fick möjlighet att plocka lite goda amerikanska blåbär medan hundarna var på hennes altan..


Idag har vi varit och plockat hallon vilket körde slut på mig men med tanke på att jag fick ihop några liter bär så var det värt det. 

2 kommentarer:

  1. I hope you can rest soon. The dogs look happy watching over you. Enjoy your berries.

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att han återhämtar sig efter operationen.
    Här har det verkligen varit ett blåbärsår i år, både i skogen och de amerikanska :)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!