Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 12 augusti 2020

Korv och Capitals!

 Eftersom jag inte kan ge hundarna tuggben just nu, och inte heller hårda leversnittar etc så måste jag hitta på någon annan aktivering som de kan uppskatta. Så idag skar jag upp lite korv i små bitar som jag sedan tog med när vi gick till hundgården. Sedan slängde jag ut korvbitarna i gräset en och en så att de fick söka efter dem. Det var MYCKET populärt kan jag rapportera😁.

Vi passade även på att öva lite STANNA...


...och lite inkallning.


Sedan var de så klart tvungna att kolla att det inte låg några korvbitar kvar i gräset innan vi gick hem...

Annars har det varit väldigt mycket NHL-ishockey här...ÄNTLIGEN! Igår kväll var jag uppe till 03.00 eftersom en match spelades med FEM övertidsperioder och nu ikväll är det Washington som spelar sin första match i förstarundan mot New York Islanders. En klurig motståndare eftersom det laget numera leds av Barry Trotz som var Washingons tränare när de vann Stanley Cup och därför känner han till Washington väldigt väl. Just nu är det andra periodpausen och Caps leder med 2-1 men det är en riktigt tuff match/serie så det är bara att hålla tummarna. Det negativa är att Nicklas Bäckström blev hårt tacklad i första perioden och blev skadad och fick utgå. Hoppas, hoppas att det inte är en allvarlig skada🙏🙏🙏.

 Men så härligt att ÄNTLIGEN titta på spännande sport igen då man sitter med hjärtat i halsgropen och tjuter högt när det går bra!

1 kommentar:

  1. I just love your adorable doggies. Thanks for sharing. I'm glad you are happy to have sports back.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!