Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 23 oktober 2019

Hundiga dagar

Det är trevligt att vara dagmatte åt Shiba, syrran och svågerns 9-åriga vita schäfer/herdehund.
Även om jag inte har samma nära band med henne, så känns det bra att ha en stor hund här hemma på dagarna. Jag kommer att skaffa en ny stor hund när det är läge, men medan jag väntar på det så är det trevligt med Shibas sällskap. Jag saknar ju verkligen att ha en större hund❤. Och hon är ju van att vara här och att vara med mina hundar så det är inga som helst problem. Promenaderna kan bli lite kaotiska då och då när alla tre hundarna vill gå åt varsitt håll, eller lukta på tre olika fläckar, men det blir bättre och bättre för varje dag.


Det är väldigt skönt att ha en hundgård nära dit vi kan gå när jag inte är sugen på längre promenader, eller när Solstrålen behöver springa av sig lite grann.


Shiba går mest runt och nosar och tittar sig omkring; hon tycker det nog inte är så spännande i hundgården eftersom hon numera är van att åka husvagn och gå i skogen i stället.


Ibland har det varit så kallt att Kaxmörten har på sig sin fina stickade ulltröja, och jag ser redan fram emot när vi kan gå långa snöiga vinterpromenader framöver. Jag tror att jag ska sticka en ny tröja åt min lilla kompis och den här gången blir det en tröja i julfärger. Har man en julgalning till matte så har man...😊🎄🤶.


När vi är hemma så vill Shiba gärna klämma ner sig i Vickys gamla korg. Den har ju stått hos syrran i många år så frågan är om korgen känns trygg för henne, och om den fortfarande luktar av Vicky...?  


Solstrålen och Kaxmörten brukar som vanligt ligga nära mig i soffan när jag handarbetar.


Enligt Kaxmörten kan vara svårt att få plats på soffan bland mina garner och projekt och mönster och dator, men bara man stirrar uppfodrande på mig länge nog så brukar det lösa sig....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!