Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 3 september 2014

Hej tomtegubbar...

Nu är en jultomte (av fyra!) nästan klar på min julduk.

Jag bestämde mig för att brodera duken på en aidaväv som har en aning större rutor (4,4 ruta/cm). Det innebär att det är lättare att räkna stygnen både på väven och på mönstret, och det går fortare att brodera:) Dessutom är ursprungsmönstret bara 40 x 40 cm och det känns ganska litet. Nu när jag har bytt väv borde duken i alla fall bli 50 x 50 cm:) Det är inte så många färger heller, vilket annars gör det svårt att hålla reda på garnerna. Eftersom det nu kommer att gå åt mera garn nu när jag har större rutor i väven så får vi se om de garner som fanns med kommer att räcka, men annars får jag väl komplettera senare. Just nu är det riktigt roligt att brodera på den här duken, och jag får verkligen julkänslor när jag ser den fina tomten ta form på duken:)

Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

  1. Hej Annie! Det är jättekul att följa din blogg och ta del av dina tankar om allt möjligt! Du är verkligen händig med dina handarbeten!
    Jag älskar dig!
    pappa

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!