Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 27 mars 2014

I huvudet på mina underbara hundar (hoppas jag!)


Konversation mellan mina tre fyrbenta älsklingar tidigare ikväll:

Solstrålen: Vad jag längtar hem!

Alfahanen: Varför då? Det är väl lugnt och skönt här hos mormor?

Solstrålen: Vad då lugnt?! Vem vill ha lugnt?! Och inte får jag ligga i soffan här heller!

Kaxmörten: Du ska jämt ha din vilja igenom! Varför kan du inte göra som oss och lyssna på matte för en gångs skull!

Solstrålen: Ska du säga..! Vem var det som sprang iväg med mormors nallebjörn trots att matte sa till dig att det inte var en leksak..?! Och vem var det som låg och morrade under filten igår kväll trots att matte sa till dig att vara tyst?!

Kaxmörten: Om inte du var så dryg skulle jag inte behöva morra överhuvudtaget, så det så!

Alfahanen: Sluta och tjafsa ni två! Tänk på lite positiva saker istället; visst var det en spännande hundgård vi var till i morse?

Solstrålen: Jag vet! Matte muttrade något om att det bara var grus, men det var väl inget problem... Det var så många spännande nya dofter som inte finns hemma!

Kaxmörten: Jag gillade alla högar med gamla löv-de flög jättelångt när jag sprättade med bakbenen!

Alfahanen: Jag fattar inte varför du jämt ska hålla på med de där fåniga sparkarna. Det är mycket roligare att springa fram och tillbaka och skälla på bilar och cyklister! Såg ni vad mycket bilar det var som åkte förbi den där andra hundgården vi var till?!

Solstrålen: Ja, den hundgården var kul. Det var underbart att sträcka på benen och släppa loss-det är så jobbigt att försöka uppföra sig hela tiden hos mormor.

Alfahanen: Kallar du ditt beteende för att 'uppföra' sig?! Ha, du har mycket kvar att lära dig, gosse lilla!

Kaxmörten: Det bästa med dagen var väl ändå när matte kom ut ifrån den där affären med de där två stora påsarna som luktade så gott!

Solstrålen: Jag tror jag såg tjurmuskler och grisöron! Mums!

Alfahanen: Hon är ganska ok våran matte, eller hur?

Solstrålen: Helt ok!

Kaxmörten: Hon är bäst!






1 kommentar:

  1. Så jäkla bra:) Det är precis vad de säger till varandra!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!