Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 12 januari 2022

Städar bort julen

 

Det här var synen från sängen i morse😁. Kaxmörten som ivrigt står och spanar efter snygga väldoftande tikar😉. Tilllägas bör att han normalt sett brukar ligga under täcket i sängen på morgonen...

Annars har det varit ett par slitsamma dagar då jag har städat undan julen och tvättat i tvättstuga två dagar på raken. Igår höll jag på från morgon till kväll och var ganska slut när jag gick och lade mig. Tyvärr sov jag inte så bra och vaknade med en rejäl huvudvärk. Idag har jag kämpat vidare och börjar äntligen bli klar. Nu ska jag bara stryka lite textilier och hänga upp gardiner mm så är jag äntligen klar för den här gången. Det har blivit alldeles för lite handarbete de senaste dagarna...

1 kommentar:

  1. Maries strålande jul13 januari 2022 kl. 18:51

    Jag höll på i princip hela söndagen och även make och dottern hjälpte till ett par timmar. Nästan ibland så jag undrar varför man gör det. Men det är ju så mysigt under julen med pyntet även om det tar evigheter att återställa ordningen. Mycket roligare och lättare att plocka fram.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!