Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 31 januari 2022

Sakta men säkert hoppas jag...

Jag har bestämt mig för att försöka dra nytta av all kommande tv-tid under OS och göra klart ett av mina större korsstygnsprojekt. Mönstret är från november 2014 så det vara skönt att äntligen blir klar med min Christmas Town (designer är Emma Congdon). 
Vi får se hur det går men min plan är i alla fall att brodera minst en timma på detta projekt varje dag innan jag fortsätter med de projekt jag verkligen är sugen på.  
Faktum är att jag började förra veckan och det har redan hänt ganska mycket tycker jag. 
Så här såg projektet ut när jag letade fram det ur gömmorna:


Sedan spenderade jag några timmar på den blåa himlen...


Nästa gång började jag i det nedre högra hörnet...


...och broderade några granar:


Nästa dag bytte jag till det nedre vänstra hörnet...


...och broderade vidare på det stora huset...


...och idag blev det lite granar och flera husdetaljer.


Det är väldigt tillfredställande att ta bilder varje dag och se hur mycket som faktiskt händer med motiven, trots att det kanske känns som om man inte kommer någonstans... Det tar ju sin lilla tid att brodera korsstygn - i alla fall för mig som inte är den snabbaste broderaren - så jag behöver lite mental uppmuntran under den långa skapandeprocessen.

1 kommentar:

  1. Maries strålande jul1 februari 2022 kl. 15:04

    Kul att fotografera efter hand så du kan se skapandeprocessen <3

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!