Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 7 januari 2022

En älskad trettonåring i familjen

 Nu ska jag ta mig i kragen och försöka kickstarta igång den här bloggen igen.... 

Faktum är att de senaste veckorna har datorn legat nerstoppad i en låda och jag har bara använt paddan och mobilen... Det har varit väldigt skönt att inte behöva tänka på bloggen, eller försöka finna tid och ork till att skriva, speciellt med tanke på hur stressad jag var innan jul. Men nu börjar det kännas bättre och jag är inte lika stressad (just nu i alla fall).

Så vi får se hur det går... Vet inte hur mycket ork och inspiration jag kommer att ha, men jag håller i alla fall på med handarbete som vanligt så om inte annat kan det väl bli lite bilder på det framöver. Idag har jag också skrivit ett inlägg på julbloggen om alla mina superbilliga julfynd jag har gjort på julrean i år.

Men framför allt har vi firat min underbara lilla Kaxmört som fyller 13 år idag! Kan inte föreställa mig livet utan honom så är väldigt glad att han fortfarande är pigg och kry och aldrig viker från min sida💝. Han fick massor av paket från vänner och från mig och syrran och Linnea och mamma och hade fullt upp hela eftermiddagen med att riva och slita i papper. Solstrålen fick så klart njuta av att brorsan fyllde år och hade lika mycket att göra han med😁.


 Men nu sover de båda i soffan helt utslagna, och jag misstänker att både Kaxmörten och Solstrålen drömmer om massor av paket och massor av godsaker😂🎁🦴!

2 kommentarer:

  1. Stort grattis till lilla vovven!
    Vad skönt att du är lite piggare igen.
    Var rädd om dig vännen.

    SvaraRadera
  2. Aw Happy Birthday to your adorable dog. Love their video.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!